Promoție achiziție Jet Analytics – instrument de BI pentru Dynamics NAV

Promoție achiziție Jet Analytics – instrument de BI pentru Dynamics NAV

În această perioadă, până pe  20 martie 2020, compania Jet Global Data Technologies desfășoară o campanie promoțională prin care toți cei care doresc să achiziționeze Jet Analytics Foundational Package beneficiază de o reducere de 20% din prețul licențelor de achiziție sau primul an de subscripție gratuită, în cazul în care optează pentru un abonament.

Jet Analytics este un instrument de BI (Business Intelligence)  pentru Dynamics NAV și Dynamics 365 Business Central care vă oferă informații cheie și perspectivă asupra afacerii  și vă ajută în luarea deciziilor. Jet Analytics vine cu 6 cuburi OLAP gata de a fi utilizate și peste 80 de rapoarte și tablouri de bord, iar instalarea lui în forma standard se face în doar câteva ore.

Cu Jet Analytics puteți crea rapoarte și tablouri de bord fie în Excel, fie prin Microsoft Power BI. Le puteți apoi accesa apoi cu browserul web sau printr-un dispozitiv mobil, având posibilitatea de a identifica rapid trenduri, anomalii și a rezolva în timp util problemele care apar.

Jet Scheduler este o componentă din cadrul Jet Analytics care vă permite programarea rulării rapoartelor, stabilirea formatului de ieșire și a destinatarilor informației. Dacă vreți să învățați mai multe despre Jet Scheduler, pe 20 februarie puteți participa la un webinar care prezintă cum poate fi utilizat Jet Scheduler pentru automatizarea operațiilor de închidere de lună. Vă înscrieți accesând unul din link-urile de mai jos, funcție de ora care vă convine:

11:00 – https://zoom.us/webinar/register/WN_a4J6hLsvSCWn4QYLhVw3uQ

15:00 – https://zoom.us/webinar/register/WN_gjDQE0HwSByxNHpqYGAr_w

Instrumentele de BI (Business Intelligence) nu mai sunt doar apanajul marilor companii, ele pot fi utilizate cu succes de către orice companie pentru a asista în luarea deciziilor. Dacă vreți să știți cum vă poate ajuta un sistem de BI,  consultați materialul: 5-Eye-Opening-Examples-of-How-Business-Intelligence-with-Dynamics-Fuels-Results

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns