Despre Kepler Management Systems

Kepler Management Systems este unul din principalii parteneri Microsoft din Romania dedicați implementării și suportului soluției ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central (Navision).

În cei peste 15 ani de activitate am ajutat cu succes clienții să-și modernizeze sistemele IT pentru afaceri, să-și optimizeze operațiunile și să lucreze mai bine și mai ușor folosind soluțiile software Microsoft pentru afaceri. La momentul de faţă, avem peste 70 de clienţi din 11 ţări.

Deși Microsoft Dynamics 365 Business Central (Navision) este principala soluție pe care o oferim, avem o experiență solidă în implementarea și a altor produse software:

 • Sisteme CRM utilizând produsul Microsoft Dynamics CRM
 • Soluții de Business Intelligence cu Jet Reports, Excel și Microsoft SQL Server

Kepler Management Systems deține competențele ”Gold Enterprise Resource Planning” și ”Gold Cloud Platform”, competențe acordate de către Microsoft partenerilor perfomanți.

Împreună cu partenerii noștri, furnizăm de asemenea, soluții pentru:

 • Sectorul Auto: reprezentanțe auto, companii de transport, service-uri auto
 • Companii de Producție care au nevoie de soluții avansate pentru planificarea și organizarea producției
 • Companii care oferă servicii și au nevoie de soluții pentru planificarea și managementul acestora
 • Orice companie care caută să crească productivitatea utilizatorilor, folosind platforma Microsoft Office 365.

Ce ne definește

 • Calitatea lucrărilor noastre

  Metodele noastre de lucru sunt orientate către definirea și validarea clară și completă a cerințelor, testarea atentă și căutarea de soluții simple, fiabile și controlabile.

 • Disponibilitate

  Consultanții, programatorii, șefii de proiect și managementul companiei sunt cu toții implicați în a răspunde rapid cerințelor clienților noștri și a găsi soluții eficiente la problemele acestora.

 • Parteneri fiabili

  Odată ce un software ERP sau CRM este pus în funcțiune, acesta devine un sistem critic pentru compania utilizatoare. De aceea, ne-am pregătit să avem o echipă profesională și dedicată, care poate ajuta utilizatorii să obțină maximum de beneficii de la soluția lor software pentru afaceri.

 • Consultanță cu valoare adăugată

  Serviciile noastre de consultanță depășesc simpla asistență a utilizatorilor pentru configurarea și utilizarea produselor software. Pe măsură ce lucrăm cu clienții noștri, suntem tot mai în măsură să-i ajutăm să înțeleagă mai bine impactul tehnologiei asupra proceselor de business, să-și implice mai mult utilizatorii în ameliorarea sau reorganizarea fluxurilor informaționale, să aleagă alte soluții IT complementare și în general să obțină maximum de beneficii din utilizarea noilor tehnologii.