• Servicii de înaltă calitate. Parteneri de top!

  • Lucrăm împreună, pentru a vă livra experienţe extraordinare.

Ne propunem să livrăm servicii de înaltă calitate, iar de aceea ne alegem parteneri de top!

Kepler Management Systems este partener Microsoft de peste 9 ani de zile. În calitate de partener, KMS promovează şi implementează soluţiile Microsoft de afacere şi productivitate personală (office).

JetReports este un partener solid în implementarea de instrumente de Business Intelligence şi Raportare pentru Microsoft Dynamics NAV.

pipol_microsoft_dynamics_implementations

Pipol este o rețea de parteneri care realizează implementări ale soluțiilor Microsoft Dynamics la nivel internațional. Are birouri în peste 50 de tări.

NETRONIC este o companie germană cu peste 40 de ani experiență în dezvoltarea produselor pentru planificare grafică, cu mai bine de 300 de clienți de pe 5 continente.

Tasklet Factory este un partener danez, cu o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea de aplicații mobile integrate cu Dynamics 365 Business  Central.

Continia este o companie daneză cu o vechime de mai bine de 25 de ani în piață, specializată în realizarea de produse de tip add-on pentru Dynamics 365 Business Central.

SaaSPlaza furnizează soluţia de a vă muta sistemul Microsoft Dynamics NAV, AX sau GP pe Microsoft Azure sau Cloud Privat  cu toate instrumentele, resursele şi suportul de care aveţi nevoie.

Traser Software este un partener german ce deține expertiză în aplicații software pentru distribuitorii de echipamente agricole și de construcții.