• Servicii de înaltă calitate. Parteneri de top!

  • Lucrăm împreună, pentru a vă livra experienţe extraordinare.

Ne propunem să livrăm servicii de înaltă calitate, iar de aceea ne alegem parteneri de top!

Kepler Management Systems este partener Microsoft de peste 9 ani de zile. În calitate de partener, KMS promovează şi implementează soluţiile Microsoft de afacere şi productivitate personală (office).

JetReports este un partener solid în implementarea de instrumente de Business Intelligence şi Raportare pentru Microsoft Dynamics NAV.

pipol_microsoft_dynamics_implementations

Pipol este o rețea de parteneri care realizează implementări ale soluțiilor Microsoft Dynamics la nivel internațional. Are birouri în peste 50 de tări.

Dime este un ISV care ia o poziţie unică în canalul de parteneri Microsoft Dynamics NAV ca distribuitor de add-on-uri.

SOFT4 dezvoltă  soluţii de business management, fiecare creată pentru a întruni cerinţele particulare de afaceri – companii de Leasing/ Auto Lease, instituţii Micro Finance (ex. Credit Unions, Management Imobiliare/Management Proprietate, servicii de Cash Handling) şi companii care colectează Bad Debts.

Elva Baltic este o companie internaţională de IT cu sedii în Riga (Letonia), Talin (Estonia) şi Vilnius (Lituania). Principalele arii de activitate sunt business management, contabilitate, şi implementări de soluţii specifice (add-on-uri).

SaaSPlaza furnizează soluţia de a vă muta sistemul Microsoft Dynamics NAV, AX sau GP pe Microsoft Azure sau Cloud Privat  cu toate instrumentele, resursele şi suportul de care aveţi nevoie.