Asigurăm servicii de dezvoltare Dynamics 365 Business Central pentru orice tip de proiect.

Așadar, dacă doriţi să vă măriţi echipa temporar şi v-ar plăcea să:

 • Găsiţi un dezvoltator Dynamics 365 Business Central  şi să utilizaţi experienţa sa încă din prima zi, în loc să treceţi prin lungul proces de instruire a unei persoane noi angajate
 • Să plătiţi doar perioada în care aveţi nevoie
 • Să aveţi posibilitate să opriţi task-ul sau să înlocuiţi persoana ori când doriţi, cu costuri sau efort administrativ minim

Dezvoltatorii nostri pot lucra remote, de la centrul nostru de dezvoltare sau să călătorească la locaţia dumneavoastră. Puteţi alege dintre două tipuri de Angajamente, în funcţie de buget, necesar şi avantaj:

Time & Material

Cerinţele dumneavoastră este posibil să evolueze în timp sau nu sunt destul de detaliate pentru a defini un plan de dezvoltare şi buget. Aveţi nevoie de o resursă capabilă care să lucreze sub managementul proiectului dumneavoastră şi să livreze task-urile pe care i le asociaţi zi cu zi. Ba mai mult, uneori proiectul dumneavoastră poate fi pus pe pauză şi nu mai puteţi asigna task-uri. Bineînteles, v-aţi dori să întrerupeţi proiectul fără a plăti perioada din contract. Această opţiune este perfectă în situaţiile de încărcări de vârf sau pentru proiecte ce se întind pe mai multe luni.

Resurse sau echipe dedicate

Aveţi un proiect pe termen lung şi doriţi să păstraţi expertiza acumulată de echipa noastră. De asemenea, doriţi să beneficiaţi de cele mai bune preţuri. Pentru angajamente continue de minim 3 luni, noi vă oferim persoane dedicate şi ne asumăm costurile de knowledge transfer. Aceasta este cea mai bună opţiune pentru colaborări pe termen lung, precum dezvoltările şi upgrade-urile de soluţii ISV.

Noi furnizăm servicii de dezvoltare de înaltă calitate pentru a asigura că proiectul dumneavoastră este un succes. Echipa noastră de dezvoltare Dynamics 365 Business Central poate lua în responsabilitate, în baza unui preţ fix:

 • Dezvoltări Dynamics 365 Business Central
 • Dezvoltare rapoarte Dynamics 365 Business Central
 • Design Jet Reports
 • Dezvoltare Add-ons
 • Integrare cu sisteme terţe

Dezvoltările realizate au la bază specificaţiile pe care dumneavoastră le livraţi. Putem urma procedurile de calitate şi dezvoltare de sistem ale dumneavoastră sau putem aplica regulile noastre de programare, scris cod şi documentaţie, astfel încât să fiţi sigur că părţile de software pe care le producem sunt uşor de integrat pe platforma sistemului, şi uşor de gestionat de echipa tehnică a companiei. Livrabilele noastre au întotdeauna ataşată documentaţia detaliată a design-ului de soluţie. De asemenea, putem lucra împreună încă de la începutul etapelor proiectului, pentru analiza cerinţelor şi crearea de specificaţii detaliate. Am integrat Dynamics 365 Business Central deja cu:

 • Site-uri E-commerce
 • Sisteme POS pentru retailers
 • PDA-bazate pe sisteme Sales Force Automation
 • Sisteme electronice bancare (prin transfer de fişirere)
 • Diverse aplicaţii WEB care accesează baza de date
 • Aplicaţii Office prin propriile noastre componente
 • Sistem Payroll
 • Alte aplicaţii terţe

Avem o experienţă solidă în utlizarea Web Services-urile din Dynamics 365 Business Central şi versiuni anterioare. Avem deja module realizate care pot fi utilizate ca fundaţie pentru integrarea cu alte aplicaţii şi sisteme.

Urmărind procesele de dezvoltare, putem de asemenea să creăm manuale de utilizare, on-line help, ghid de instalare, materiale suport instruiri, sau documente funcţionale sau tehnice. Vorbim engleză şi franceză şi avem experienţa a multor proiecte intenaţionale pentru clienţi din diferite industrii. Cunoaştem produsul şi întelegem afacerile care utilizează produsul, deci suntem în cea mai bună poziţie de a vă ajuta cu documentaţia.

Cunoaşteţi cât de des documentaţia de proiect sau manuale de utilizare nu sunt actualizate la ultimele versiuni de software. Şi ştiţi cât de mult timp consumă cele mai bune resurse ale companiei pe aceste task-uri care pot fi uşor externlizate odată ce partenerul dumneavoastră a lucrat la procesul de dezvoltare. Creare documentaţiei de care aveţi nevoie poate fi definită ca preţ fix în proiect inclus într-un plan de livrabile frecvente care vă vor ajuta să controlaţi calitatea proceselor şi timpul total necesar pentru întregul proiect.