Generaţi o productivitate mai mare cu Office 365

Suita  de aplicații Office 365 vă oferă cele mai bune instrumente de productivitate, combinând aplicațiile tradiționale precum Word, Excel, Outlook și PowerPoint cu  aplicațiile și capabilitățile oferite de tehnologia Cloud.

Kepler Management Systems, cu experiența sa în implementarea soluțiilor IT pentru procesele de afaceri, vă poate ajuta să valorificați la maximum potențialul acestor instrumente, mai ales când ele sunt folosite integrat cu ERP Microsoft Dynamics NAV(Navision).

Office, construit în jurul dumneavoastră

Logarea în Office 365, vă permite accesarea tuturor documentelor şi salvărilor preferenţiale direct de pe dispozitivul dumneavoastră.

Creaţi documente cu aplicaţiile Office pe care le cunoaşteţi, le salvați în cloud şi apoi editaţi şi colaboraţi cu alţi colegi în timp real folosind Office Online.

Toate datele dvs. sunt în perfectă siguranță, datorită mecanismelor puternice de securitate și a politicilor de backup implementate de către Microsoft.

Office disponibil pe toate dispozitivele

De la telefoane şi tablete la PC-uri şi MAC-uri, realizaţi mai multe cu subscripţia Office 365. Fie că lucraţi de la birou sau în afara lui puteţi utiliza același  set de instrumente familiare.

Parametrizare şi management uşor

Puteţi crea şi seta utilizatori într-un mod simplu şi puteţi începe utilizarea serviciilor rapid. Puteți extinde sau restrânge numărul de utilizatori, funcție de necesitățile afacerii.

Administrarea facilă vă permite să accesaţi şi să gestionaţi toate serviciile de oriunde. Office 365 vă asigură serviciile IT fără să depindeți de o infrastructură hardware.

Actualizarea aplicațiilor se face automat, aveți acces întotdeauna la ultima versiune de produs.

Doriți să vă trimitem o ofertă sau aveți întrebări despre Office 365?

Contactați-ne folosind formularul de mai jos.

    Email

    Mesaj