Generaţi o productivitate mai mare cu Office 365

Microsoft a investit foarte mult şi a consumat o cantitate foarte mare de timp pentru a încerca să facă experienţa utilizatorului şi administratorului una cât mai uşoară şi simplă. Accesarea software-ului folosit de companie, de pe Internet, are nişte avantaje mari. Unul dintre ele este că nu aveţi nevoie decât de calculatorul dumneavoastră – desktop, laptop, tabletă sau telefon – şi o conexiune la internet. Deoarece software-ul rulează pe un data center Microsoft, o conexiune la internet este suficientă pentru a accesa îl accesa.

Un alt beneficiu de accesa date centralizate, este că întotdeauna aveţi doar o sursă a adevărului. Dacă realizaţi o modificare a unui document de pe tabletă, de acasă, şi colegii dumneavoastră îl vizualizează de pe telefon, atunci ei vor vedea ultima versiune.

Pentru mai multe informaţii vă rog să ne contactaţi sau să accesaţi: https://products.office.com/en-gb/home

Office, construit în jurul dumneavoastră

Logarea în Office 365, vă va permite accesarea tuturor documentelor şi salvărilor preferenţiale direct de pe dispozitivul dumneavoastră. Creaţi documente cu aplicaţiile Office pe care le cunoşteţi, salvaţi-le în cloud şi apoi editaţi şi colaboraţi cu alţi colegi în timp real folosind Office Online.

Office pe toate dispozitivele

De la telefoane şi tablete, la PC-uri şi MAC-uri, realizaţi mai multe cu subscripţie Office 365. Fie că lucraţi de la birou sau în afara lui, puteţi utiliza un set de instrumente familiare de productivitate şi de top.

Parametrizare şi management uşor

Puteţi crea şi seta utilizatori într-un mod simplu şi puteţi începe utilizarea serviciilor rapid cu ajutor pas cu pas. Administrarea uşor de utlizat, vă permite să accesaţi şi să gestionaţi toate serviciile de oriunde. Office 365 se ocupă de IT-ul companiei dumneavoastră, astfel încât toate serviciile dumneavoastră sunt complet operaţionale.