Dynamics NAV (Navision) – un ERP pentru afacerea ta!

Cu peste 150 000 de instalări la nivel mondial, Microsoft Dynamics NAV (Navision) – mai nou denumit și Dynamics 365 Business Central –  este cu certitudine cel mai popular ERP pentru companiile ce au nevoie de un sistem care să crească odată cu ele. Având mai mult de 30 de ani de la prima lansare, Dynamics NAV (Navision) este astăzi o aplicaţie  puternică, dar ușor de utilizat, pentru companiile din orice domeniu de afaceri. Alegeţi Dynamics NAV (Navision) şi bucuraţi-vă de experienţa utilizării unei soluţii flexibile ce oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra afacerii dvs.

Control mai mare

 • Obţineţi perspectivă asupra costurilor bugetate şi realizate ale operaţiunilor, departamentelor, produselor şi proiectelor.
 • Obţineţi perspectivă asupra finanţelor: alocaţi costuri pe centrele de cost pentru a vedea clar cheltuielile, gestionaţi cash flow-ul, previzionaţi necesarul de aprovizionare.
 • Luaţi rapid decizii informate cu instrumente de raportare şi business intelligence.

Măriţi marjele

 • Permiteţi oamenilor să lucreze inteligent şi  eficient pentru a le mări productivitatea.
 • Optimizaţi costurile comenzilor şi a stocurilor folosind sugestii şi grafice ale stocului proiectat.
 • Identificaţi uşor clienţii de top şi cele mai profitabile articole, comparaţi pe perioade de timp şi identificaţi oportunităţile de vânzare cu cei mai buni clienţi.

Dirijaţi creşterea

 • Realizaţi afaceri internaţionale. Utilizaţi capabilităţile de comerţ internaţional şi multivalută pentru a gestiona intrările de contabilitate în valute diferite.
 • Reacţionaţi rapid la schimbările cerinţelor clientului cu fluxuri de afacere configurabile.
 • Construiţi loialitatea clienţilor cu preţuri şi discount-uri personalizate. Aveți flexibilitate totală în definirea politicilor de preț și de discount.

Vă sună familiar problemele de mai jos?

 • Actualul sistem permite introducerea de date incorecte.
 • Durează ore sau zile până primiţi informaţiile cerute.
 • Nu sunt suficiente informaţii pentru a lua cele mai bune decizii.
 • Încă luaţi decizii pe bază de intuiţie, şi nu având date reale.
 • Aceleaşi informaţii sunt transferate între aplicaţii separate şi de multe ori este inconsistență în date.
 • Multe operaţiuni sunt efectuate manual şi frecvent generează erori.
 • Actualul sistem abia mai  suportă volumul mare de operaţii.

Dacă da, înseamnă că este momentul să ne contactați pentru a vă arăta cum vă poate ajuta Dynamics NAV (Navision)

Cu Microsoft Dynamics NAV, suntem capabili să gestionăm peste 600 de comenzi pe care le primim zilnic. Sistemul ne permite să planificăm şi să ne urmărim producţia, inventarul şi cash flow-ul, şi să răspundem în timp real la solicitările clienţilor. Cu noul software am avut suport pentru a ne implementa promoţiile, politicile de discount şi facilităţile pentru clienţi, ne-am putut mări vânzările şi  urmări corect soldurile clienţilor, eficenţa marjelor şi forţei de vânzare.

Angela Moraru

Vicepresident, Medica Group

Vreți să știți mai multe despre funcționalitățile din modulele Dynamics NAV?

Click aici!

Vedeți și: Resurse NAV

Funcționalități produs

Dynamics NAV (Navision) este o soluție multimodulară ce dispune de multe funcţionalităţi care vă vor ajuta să vă măriţi marjele de profit, să vă îmbunătăţiţi cash flow-ul, contribuind la  dezvoltarea business-ului.

Dați click aici pentru a afla mai multe despre modulele Dynamics NAV.

Cum să începeţi

Dynamics NAV (Navision) este vândut printr-o reţea de specialişti, care au cunoştinţele şi instrumentele de a implementa şi susţine produsul. Apelând la consultanţii noştri veţi avea posibilitatea să porniţi repede şi să obţineţi un maxim de beneficiu în cel mai scurt timp.

Contactaţi-ne pentru a vedea cum Kepler şi Dynamics NAV vă pot ajuta afacerea.

Opţiuni Implementare

Puteţi alege să licenţiaţi Dynamics NAV (Navision) în modul tradiţional de „cumpărare licenţă” (instalare on-premise), sau să achiziţionaţi accesul la sistem pe mediu găzduit (utilizând Software as a Service în Cloud). Vă vom furniza o ofertă pentru ambele scenarii.

Contactaţi-ne pentru a discuta despre scenariile de licenţiere.