Promoție upgrade de la Jet Reports la Jet Analytics

Promoție upgrade de la Jet Reports la Jet Analytics

În această perioadă, până pe 30 septembrie, compania Jet Global Data Technologies desfășoară o campanie promoțională prin care clienții Jet Reports care doresc un upgrade la soluția superioară Jet Analytics (anterior denumită Jet Reports Enterprise) pot beneficia de discounturi semnificative.

Jet Reports este un instrument de analiză și raportare ce permite conectarea direct la baza de date din Dynamics NAV și afișarea datelor în Excel. Jet Reports e optimizat pentru utilizarea cu Dynamics NAV (Navision) și Dynamics 365 Business Central și vine cu o serie de rapoarte predefinite ce pot fi utilizate ca atare, sau ca șabloane care se pot adapta rapid pentru obținerea de rapoarte personalizate.

Jet Analytics este un instrument de BI (Business Intelligence) construit special pentru Dynamics NAV și Dynamics 365 Business Central, oferind informații cheie și perspectivă asupră afacerii și ajutându-vă în luarea celor mai bune decizii. Jet Analytics vine cu 7 cuburi OLAP gata de a fi utilizate și peste 80 de rapoarte și tablouri de bord, iar instalarea lui în forma standard se face în doar câteva ore. Alte informații despre Jet Analytics puteți afla descărcând infograficul următor (în limba engleză): Jet Analytics Infographic

Promoția este una generoasă și se adresează tuturor celor care au licențe pentru Jet Reports cu un plan de actualizări activ și doresc să facă upgrade la Jet Analytics. Promoția este disponibilă atât pentru clienții care dețin Jet Reports în modalitatea de subscripție, cât și pentru cei care au achiziționat licența.

Pentru subscripție avem:
– instalarea gratuită, ceea ce înseamnă din start o economie de 995 USD.
– 2 luni de subscripție gratuită, adică un discount de 17% din valoare subscripției anuale.

Pentru cumpărarea de licențe avem:
– Taxa anuală de enhancement gratuită, adică un discount de  20% din costul upgrade-ului licențelor.

Instrumentele de BI (Business Intelligence) în ziua de azi nu mai sunt doar apanajul companiilor mari, ele pot fi utilizate cu succes de către orice companie. Dacă vreți să știți cum vă poate ajuta un sistem de BI să luați deciziile cele mai bune privind afacerea, puteți consulta materialul: 5-Eye-Opening-Examples-of-How-Business-Intelligence-with-Dynamics-Fuels-Results

Vreți să vă înscrieți pentru un demo de produs? O puteți face pe site-ul companiei , dând clic aici

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns