Upgrade Jet Reports - Jet Analytics BI

Promoție pentru Jet Reports și soluția de BI Jet Analytics

Promoție pentru Jet Reports și soluția de BI Jet Analytics

În această perioadă, până pe 15 iunie, compania Jet Global Data Technologies desfășoară o campanie promoțională prin care cei care doresc că achiziționeze Jet Reports sau Jet Analytics pot beneficia de discounturi semnificative.

Jet Reports este un instrument de analiză și raportare ce permite conectarea direct la baza de date și afișarea datelor în Excel. Jet Reports e optimizat pentru utilizarea cu  Dynamics 365 Business Central (Navision)  și vine cu o serie de rapoarte predefinite ce pot fi utilizate ca atare, sau ca șabloane care se pot adapta rapid pentru obținerea de rapoarte personalizate.

Jet Analytics este un instrument de BI (Business Intelligence) construit special pentru Dynamics 365 Business Central, oferind informații cheie și perspectivă asupră afacerii și ajutându-vă în luarea celor mai bune decizii. Jet Analytics vine cu 7 cuburi OLAP gata de a fi utilizate și peste 80 de rapoarte și tablouri de bord, iar instalarea lui în forma standard se face în scurt  timp – doar câteva ore.

Promoția constă în :

  • Discount de 25% din valoarea licenței pentru achiziția soluției Jet Reports Foundation Package
  • Discount de 25 % din valoarea licenței pentru achiziția soluției Jet Analytics Foundation Package. Acesta se aplică și celor care au deja Jet Reports și vor  să facă upgrade la Jet Analytics

Licențierea în  Jet Reports și Jet Analytics este de tip granular, la nivel de utilizator, iar ceea ce se numește ”Foundation Package” conține licențierea minimală necesară pentru a putea rula una din cele două soluții și constă în următoarele:

1  Connector – acesta vă permite să vă conectați la o bază de date

1  Designer – vă permite crearea de rapoarte

5  Viewers –  vă permite vizualizarea datelor

Licențierea din Foundation Package e de obicei suficientă pentru majoritatea companiilor, dar dacă e nevoie să mai adăugați elemente la licență, există și un discount generos de 40% pentru licențele suplimentare de Connector, Designer și Viewer, de care puteți beneficia dacă le comandați odată cu achiziția unei dintre soluții.

Cu Jet Analytics puteți crea rapoarte și tablouri de bord fie în Excel, fie prin Microsoft Power BI. Le puteți apoi accesa cu browser-ul web sau printr-un dispozitiv mobil, având posibilitatea de a identifica rapid trenduri, anomalii și de a rezolva în timp util problemele care apar.

Pentru o companie din ziua de azi instrumentele de BI nu mai sunt un lux, ci o necesitate. Dacă vreți să știți cum vă poate ajuta un BI, vă recomandăm articolul: Ce poate face un sistem de BI (Business Intelligence) pentru afacerea ta?

Iar dacă doriți să beneficiați de această promoție sau vreți mai multe detalii despre soluțiile Jet Reports și Jet Analytics, ori o prezentare de produs, nu ezitați să ne contactați!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?