Kepler devine parte a grupului Bittnet

Kepler se alătură grupului de firme Bittnet

Începând din data de 13.11.2023, Kepler Management Systems a devenit parte a grupului de firme Bittnet, iar  noii proprietari ai companiei sunt firmele ELIAN SOLUTIONS SRL și BITTNET SYSTEMS SA.

BITTNET GROUP este unul din cele mai dinamice grupuri de tehnologie din piața românească, fiind și primul grup de companii IT din România listat pe piața principală a Bursei de Valori București (BVB).

BITTNET funcționează ca un integrator de servicii IT&C și reunește 14 companii specializate în educație în IT, cloud și infrastructură, securitate cibernetică și aplicații de business și software.

ELIAN Solutions este parte a Bittnet Group, în pilonul Business Platforms & Software. Compania a fost fondată în 2008, fiind specializată în furnizarea de servicii de implementare, programare și dezvoltare, precum și suport și mentenanță pentru Microsoft Dynamics 365 Business Central. În ultimii cinci ani compania a înregistrat o dezvoltare continuă, dezvoltare ce s-a reflectat într-o creștere de patru ori a veniturilor și de șase ori a profitului.

”În ultimii ani am reușit o eficientizare a operațiunilor ce au dus compania la un nivel performant. Potențialul de creștere în anii următori se bazează mult pe dezvoltarea echipei, iar echipa Kepler este alcătuită din specialiști cu o experiență semnificativă pe piață, ceea ce ne oferă oportunitatea de a ne fixă obiectivul ambițios de a realiza venituri de 30 de milioane de lei în 2024. Totodată, ne bazăm și pe nevoia în creștere de digitalizare a antreprenorilor români, în special în ceea ce privește serviciile de tip ERP.”

”După 16 ani de activitate în care am construit un jucător puternic, capabil, serios, cu competențe recunoscute internațional, a sosit momentul ca povestea Kepler să se alăture celei a Grupului Bittnet. Ne dorim să menținem aceeași atenție și dedicare pentru clienții noștri și un mediu de dezvoltare continuă pentru colegi.”

Interesul Bittnet pentru achiziția Kepler Management Systems reprezintă o confirmare a valorii firmei și a angajaților săi, marcând totodată trecerea la un alt nivel. Intrarea în grupul Bittnet este rezultatul prestigios al anilor de activitate susținută în care Kepler s-a dezvoltat prin forțe proprii și și-a creat o echipă valoroasă, o bază de clienți fideli și renumele unei companii serioase, atractive pentru investitori și pentru marii jucători din domeniul IT.

Elian Solutions și Kepler vor cumula aproximativ 80 de angajați și peste  250 de clienți, devenind  astfel cel mai important partener Microsoft din Romania specializat pe implementarea și suportul soluției ERP Dynamics 365 Business Central. În lunile următoare va avea loc un proces de fuziune și reorganizare, iar din punerea în comun a  resurselor, experienței și produselor Kepler și Elian va rezulta o companie capabilă să ofere servicii mai bune și mai ample tuturor clienților.