Jet Reports - Purchaser Overview

Promoție licențe instrument de raportare Jet Reports

Pe parcursul lunii iunie compania Jet Global Data Technologies desfășoară o promoție prin care se oferă un discount de 10% la prețul licențelor tuturor celor care vor să facă un upgrade de la versiunea Jet Basics la Jet Reports.

Jet Reports este un instrument  de analiză și raportare ce  permite conectarea direct la baza de date din Dynamics NAV (Navision) și afișarea datelor în Excel. Jet Reports este optimizat pentru utilizarea cu Dynamics NAV și vine cu o serie de rapoarte predefinite, ce pot fi utilizate ca atare. În plus, utilizatorii pot crea cu ușurință alte rapoarte, iar interfața fiind în Excel, informația poate fi aranjată și formatată după dorințele utilizatorilor.

Având în vedere că Jet Basics este versiunea gratuită de Jet Reports, asta înseamnă practic o reducere de 10% pentru oricine dorește să achiziționeze Jet Reports.

Jet Reports  față de Jet Basics are în plus o serie de funcționalități, cum ar fi:

  • Opțiunea de explorare a datelor de tip ”Drilldown” din Excel în Dynamics NAV
  • Programarea rulării automate a rapoartelor
  • Instrumente de design al rapoartelor de tip ”Drag & Drop”, ce nu presupun efort de programare
  • Peste 70 de rapoarte predefinite
  • Raportări din mai multe baze de date – permite consolidarea datelor din mai multe companii
  • Acces de pe dispozitive mobile
  • Gestiunea rapoartelor și a drepturilor de acces prin Jet Hub

Dacă doriți să vedeți toate diferențele funcționale dintre instrumentele de raportare  furnizate de către Jet Global Data Technologies, puteți consulta broșura din link-ul de mai jos:

Brochure – Jet Global Product Comparison 

În cazul în care sunteți interesați de această promoție sau vreți să știți mai multe despre Jet Reports, nu ezitați să ne contactați.

Pentru informații privind funcționalitățile  oferite de  sistemul ERP Microsoft Dynamic NAV (Navision) sau noutăți din domeniul aplicațiilor de afaceri, vă recomandăm abonarea  la newsletter-ul realizat lunar de către Kepler Management Systems.

Link Abonare Newsletter

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns