Insightsoftware achiziționează Jet Global Data Technologies

Insightsoftware achiziționează Jet Global Data Technologies

La începutul acestei luni compania Insightsoftware, leader mondial în instrumente de raportare financiară, a achiziționat Jet Global Data Technologies.

Fondată în 2002, Jet Global e o companie dedicată realizării și livării soluțiilor de analiză, raportare și bugetare pentru familia de produse Microsoft Dynamics, fiind lider de piață pe acest segment. Produsele sale sunt vândute printr-o rețea internațională de de parteneri, la momentul de față existând peste 14000 de clienți din 94 de țări. Kepler Management Systems este unul din parteneri, punând la dispoziția clienților săi produsul Jet Reports – pentru sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV (Navision).

Jet Reports e un instrument flexibil de analiză și raportare care permite conectarea direct la baza de date și afișarea rapidă a datelor într-un mediu familiar, Excel. Sistemele de tip ERP sunt dedicate cu precădere pentru procesarea tranzacțiilor și implementarea unor reguli de afaceri și  sunt mai puțin dezvoltate pe partea de raportare; de aceea, o unealtă de raportare precum Jet Reports e mai mult decât binevenită.

Insightsoftware este un leader global în instrumente de raportare pentru ERP (Enterprise Resource Planning) și EPM (Enterprise Performance Management) având o întreagă pleiadă de produse: Atlas for Dynamics, Excel4Apps, Hubble, Spreadsheet Server, CXO Software.

Achiziția companiei Jet Global va îmbunătăți portofoliul de produse al companiei Insightsotware, mai ales pe zona instrumentelor de raportare financiară care se bazează pe Excel, acolo unde Jet Global are  o experiență însemnată. Pentru clienți și parteneri această achiziție nu poate fi decât o veste bună, fiindcă capabilitățile  reunite ale celor două companii cu siguranță vor duce la realizarea unor produse și mai performante.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns