Jet Reports- Promoție decembrie 2021

Promoție pentru soluțiile Jet Reports și Jet Analytics

Promoție pentru soluțiile Jet Reports și Jet Analytics

În această perioadă, până pe 20 decembrie, compania InsightSoftware oferă în cadrul unei campanii promoționale discounturi pentru cei care doresc că achiziționeze Jet Reports sau Jet Analytics.

Vreți să generați raportări financiare corecte și la timp, chiar în Excel? Și să aveți mereu acces la datele sursă, prin funcționalități de tip ”drill-down”? Înseamnă că aveți nevoie de Jet Reports.

Jet Reports este un instrument de analiză și raportare care permite conectarea direct la baza de date și afișarea datelor în Excel. Jet Reports e optimizat pentru a fi utilizat cu Dynamics 365 Business Central (Navision) și vine cu o serie de rapoarte predefinite ce pot fi utilizate ca atare, sau ca șabloane care se pot adapta pentru a se obține rapoarte personalizate.

Vreți să vă transformați datele în perspective asupra afacerii, să identificați rapid trenduri și anomalii, să găsiți soluții la diferite probleme, folosindu-vă de tablouri de bord și de rapoarte ce prezintă informația în cel mai intuitiv mod? În cazul acesta, aveți nevoie de Jet Analytics.

Jet Analytics este un instrument de BI (Business Intelligence)  dedicat soluției ERP Dynamics 365 Business Central, oferind informații cheie și ajutor în luarea celor mai bune decizii. Jet Analytics vine cu 7 cuburi OLAP gata de a fi utilizate și peste 80 de rapoarte și tablouri de bord, iar instalarea lui în forma standard se face într-un timp scurt – doar câteva ore. Jet Analytics va oferă o platformă care vă permite să  puneți simplu și rapid la dispoziția utilizatorilor analize, tablouri de bord și raportări. Acestea se pot vizualiza in Excel, Power BI sau direct într-un browser de Web

Promoția asigură un discount de 10% din valoarea licenței de achiziție pentru Jet Reports Foundation Package și Jet Analytics Foundation Package. Licențierea din Foundation Package e în general suficientă pentru majoritatea companiilor, dar dacă e nevoie să mai adăugați elemente la licență, există și un discount de 15% pentru licențele suplimentare de Connector, Designer și Viewer, de care puteți beneficia dacă le comandați odată cu achiziția unei dintre soluții. Pentru detalii privind licențierea și componentele ei, nu ezitați să ne contactați!

E bine să încerci temeinic  un produs înainte de a-l achiziționa. Din fericire, pentru Jet Reports și Jet Analytics acest lucru se poate face foarte ușor. Accesați site-ul producătorului, urmând link-ul de mai jos:

https://insightsoftware.com/sample-reports/platforms/dynamics-365-business/products/jet/

Aici veți vedea imagini cu tablourile de bord și raportările deja disponibile în Jet Reports și Jet Analytics și chiar veți putea descărca niște modele de rapoarte, analizând în detaliu ce conțin acestea.Jet Reports - Rapoarte demo

 

Dacă doriți să beneficiați de această promoție sau vreți mai multe detalii despre soluțiile Jet Reports și Jet Analytics, ori o prezentare de produs, vă stăm oricând la dispoziție!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns