https://kepler-ms.ro/wp-content/uploads/2016/09/Dynamics-NAV-Navision-Upgrade-selectie-versiune.png

Dynamics NAV (Navision) Upgrade – instrument evaluare funcționalități versiuni

Sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV a început să fie implementat în România încă din anul 2003. La acea vreme, sistemul se numea Navision și versiunea curentă era 3.6.

Cam o dată la 2 ani, Microsoft lansa câte o nouă versiune de NAV, iar începând cu anul 2015 versiunile noi apar de la an la an.

În aceste condiții, necesitatea realizării unui upgrade de versiune devine critică, întrucât fiecare nouă versiune aduce câte un plus de funcționalități, dar și modificări de tehnologie.

Pentru cei care doresc să compare diferențele funcționale între versiunea de Dynamics NAV pe care o dețin și ultima versiune de Dynamics NAV, NAV 2016 la momentul de față, Microsoft a pus la dispoziție un instrument,care se găsește aici:

https://www.microsoft.com/dynamics/upgrade-compare/nav/default.html

Instrumentul e simplu și intuitiv.

Dați click pe butonul cu versiunea curentă de Dynamics NAV pe care o dețineți, apoi dați click pe butonul  ”Expand all”.

https://kepler-ms.ro/wp-content/uploads/2016/09/Dynamics-NAV-Navision-Upgrade-selectie-versiune.png

Apoi, mergeți în josul paginii și vizualizați diferențele de funcționalități între versiuni. Există și scurte descrieri ale funcționalităților.

dynamics-nav-navision-upgrade-comparare-functionalitati

 

Dacă vă gândiți la realizarea unui upgrade, trebuie să țineți cont de următoarele considerente:

  • Cu cât versiunea dvs. de Dynamics NAV este mai veche, cu atât mai dificil va fi procesul. De aceea,  dacă dețineți o versiunea mai veche de Dynamics NAV (Navision), în special  versiunile Navision 3.6, Navision 4.0 și Navision 5.0,  e bine să vă decideți rapid asupra upgrade-ului.
  • Cu cât aveți mai multe customizări, cu atât procesul va fi mai dificil și mai costisitor. E recomandată o reevaluare  a customizărilor pe care le aveți, mai ales că e foarte posibil ca noua versiune de Dynamics NAV să aibă funcționalități standard  cu care să înlocuiți customizările.
  • Analizați cu atenție noile funcționalitățile. Upgrade-ul nu trebuie să fie o simplă cosmetizare de interfață, ci să beneficiați din plin de ceea ce vă ofera noua versiune.

Dacă doriți detalii suplimentare asupra procesului de upgrade al soluției Dynamics NAV,  Kepler Management Systems vi le poate oferi. Fiind de peste 10 ani în piață, compania are deja o experiență semnificativă în realizarea de upgrade-uri pentru clienții săi.

Dacă vă interesează  alte funcționalități oferite de  sistemul ERP Dynamic NAV (Navision), puteți să vă abonați la newsletter-ul realizat lunar de Kepler Management Systems. Veți fi la curent cu ultimele noutăți, dar și cu diverse oferte și promoții!

Link Abonare Newsletter

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns