Dynamics Business Central - Dynamics NAV -Navision

Documentație Dynamics 365 Business Central (Dynamics NAV)

Documentație Dynamics 365 Business Central (Dynamics NAV)

Până la versiunea de Dynamics NAV 2013, Microsoft a  pus la dispoziție manuale  care puteau fi achiziționate fie de către parteneri, fie de către clienți, în format tipărit sau electronic. În versiunile ulterioare, nu s-au  mai produs manuale, ci doar documentație în format electronic sau materiale video.

Facem aceste precizări deoarece, nu de puține ori, cei care sunt interesați de  Dynamics NAV (Navision), caută pe internet aceste manuale – și nu le găsesc. Totuși, informația există, doar că ea este acum agregată în site-uri web.

Documentația pentru Dynamics 365  Business Central, versiunea în Cloud și continuatorul de facto al sistemului ERP Dynamics NAV, o puteți găsi aici:

Dynamics 365 Business Central Documentation

Fiind pe site, informația este actualizată constant, ceea ce constituie un avantaj față de un manual clasic în format pdf. Totuși, pentru cei ce doresc că aibă informația  în format de manual, există opțiunea de a descărca toată informația din site, dând clic pe un buton aflat  jos în partea stângă a paginii (vezi foto).

Dynamics 365 Business Central Documentation

Dacă vreți să vedeți cum arată documentația în format pdf, puteți da clic pe link-ul de mai jos:

Dynamics 365 Business Central Manual

Documentația pentru Dynamics NAV 2018 și versiunile anterioare, o puteți găsi aici:

Dynamics NAV (Navision) Documentation

Așa cum probabil ați observat deja, toată documentația prezentată mai sus este în limba engleză. Pentru documentație în limba română , vă recomandăm pagina Resurse Dynamics NAV din site-ul nostru, unde veți găsi, printre altele, articole din blog care descriu diverse funcționalități ale sistemului .

De asemenea, puteți accesa o platformă de studiu creată de către Microsoft, vezi articol:

Module învățare Dynamics 365 Business Central

 

Dacă vreți să aflați mai multe despre funcționalitățile din Business Central, o puteți face consultând pagina Resurse Business Central. Pentru a fi la curent cu cele mai recente funcționalități și cu noutățile din domeniu, vă recomandăm  abonarea la newsletter-ul realizat lunar de Kepler Management System.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns