Dynamics-365-Business-Central-Acces-Modul

Module învățare Dynamics 365 Business Central

Microsoft pune la dispoziția celor care doresc să învețe sistemul ERP Dynamics 365 Business Central o platformă de studiu (în limba engleză) unde se pot parcurge, sistematic, diverse funcționalități structurate în module. Modulele se găsesc accesând link-ul de mai jos, dar înainte de a-l accesa vă sfătuim să parcurgeți întregul articol, pentru a înțelege cum funcționează  platforma și a putea găsi rapid ceea ce doriți să studiați.

Module învățare Dynamics 365 Business Central (engleză)

Mai întâi, dând clic pe link-ul de mai sus veți ajunge aici, în pagina principală.

Dynamics 365 Business Central - Modul Pagină Principală

De aici puteți selecta ce module doriți să parcurgeți. Pentru asta, dați clic pe titlul modulului, dar pentru a vă face alegerea mai ușoară e bine să știți că puteți filtra căutarea, fie după un cuvânt cheie (de exemplu, ”customer payments”) în bara de ”Search”, fie folosind  opțiunile din meniul din partea stângă. În cel din urmă caz, puteți îngusta căutarea selectând un nivele de învățare (Beginner, Intermediated, Advanced)  și roluri (Business User, Administrator, Developer etc).

Cel mai probabil veți filtra pe ”Business User”, celelalte roluri sunt pentru cei care vor să învețe detaliile tehnice ale soluției ERP Dynamics 365 Business Central.

Dynamics-365-Business-Central-Acces-Modul

Odată intrați într-un modul, veți găsi o pagină de introducere și vi se va prezenta structura modului, cu timpii estimați de parcurgere a fiecărui element din modul.

Dynamics 365 Business Central - Început Modul

În cadrul modului veți găsi, pe lângă text, imagini din sistem și grafice:

Dynamics 365 Business Central - Prezentare functionalități Business Central

Precum și  materiale video, pentru care puteți activa subtitrarea în engleză:

Dynamics 365 Business Central - Prezentare video Business Central

Unele module au chestionare, pentru a vă verifica asimilarea cunoștințelor. Pentru cei care doresc să parcurgă mai structurat modulele există ”Learning Paths”, adică module ce se înlănțuiesc într-o succesiune logică. Puteți alege un ”Learning Path” atunci când  învățați Dynamics 365 Business Central pornind de la zero.

Dynamics 365 Business Central - Learning Path

Cei care preferă materialele video se poate abona la canalul de YouTube  Dynamics 365 Business Central. Materialele (în limba engleză) sunt sortate în playlist-uri pe diverse arii funcționale: Financiar, Stocuri, Vânzări, Cumpărări etc.

Dacă vă interesează funcționalitățile din Dynamics 365 Business Central, precum și cele din versiunile mai vechi de produs – Dynamics NAV (Navision), puteți să vă abonați la newsletter-ul realizat lunar de Kepler Management Systems. Veți fi la curent cu ultimele noutăți, dar și cu diverse oferte și promoții!

Link Abonare Newsletter

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns