microsoft-dynamics-erp-si-crm

Microsoft Dynamics – suita de produse ERP și CRM

Microsoft Dynamics este un concept care adună laolaltă toate soluțiile de tip ERP și CRM pe care Microsoft le deține și le promovează. Uneori, oamenii nu cunosc cu exactitate care sunt soluțiile din cadrul Microsoft Dynamics. De aceea, ne-am propus să menționăm, pe scurt, aplicațiile care alcătuiesc această familie de produse și  câteva din caracteristicile lor.

Microsoft Dynamics NAV (Navision) – este un sistem ERP generalist care se adresează companiilor de dimensiuni medii spre mari și este probabil produsul cu cea mai mare popularitate în piață. Se estimează că există peste un milion de utilizatori activi în întreaga lume. Este ușor de utilizat și de customizat.

Microsoft Dynamics CRM – după cum îi zice și numele, este o soluție CRM care ajută la gestionarea vânzărilor și marketingului, dar și a operațiunilor de service. Este un produs care este tot mai solicitat de către piață, având o dinamică deosebită.

Microsoft Dynamics AX (Axapta) – este un sistem ERP dedicat companiilor mari și foarte mari, multinaționalelor cu procese de afaceri complexe. Este cel mai configurabil produs, dar și cel mai greu de utilizat.

Dynamics NAV, Dynamics CRM și Dynamics AX sunt cele mai importante produse din familia Microsoft Dynamics, fiind disponibile și în România. Kepler Management Systems este implementator al sistemelor Dynamics NAV și Dynamics CRM.

Alte produse ERP din familia Microsoft Dynamics:

Microsoft Dynamics GP (Great Plains) – este un sistem ERP care se adresează firmelor mici și mijlocii, dezvoltat dintr-un program de contabilitate. Nu se comercializează în Europa.

Microsoft Dynamics SL (Solomon Software) – este o soluție de tip ERP cu capabilități în ce privește managementul proiectelor și contabilitatea costurilor.

Microsoft Dynamics C5 (Concorde 5) – este un sistem ERP care se adresează firmelor micii și mijlocii, foarte popular în Danemarca, mai puțin promovat la nivel internațional.

Microsoft Dynamics 365 – este o soluție care îmbină funcționalități ERP și CRM și este disponibilă doar în Cloud, fiind optimizată pentru Cloud. Se adresează companiilor mici și medii, care sunt la început de drum și au nevoie de funcționalitățile de bază.

Întreaga familie de produse Microsoft Dynamics este puternic integrată cu celelalte aplicații Microsoft: Office 365, SharePoint, Azure etc., oferind împreună o soluție completă pentru gestionarea proceselor de afaceri.

Dacă vă interesează  funcționalitățile oferite de  sistemul ERP Dynamic NAV (Navision), nu ezitați să vă abonați la newsletter-ul realizat lunar de Kepler Management Systems. Veți fi la curent cu ultimele noutăți,dar și cu diverse oferte și promoții!

Link Abonare Newsletter

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?