Kepler Management Systems are o nouă identitate vizuală

De la înființare până la sfârșitul anului 2015, compania Kepler Management Systems SRL a făcut parte din cadrul grupului Kepler-Rominfo și ca urmare, a avut un logo care a păstrat identitatea vizuală a grupului Kepler, în mod similar cu celelalte companii din grup.

sigle-kepler

Din anul 2015, Kepler Management Systems s-a separat de firma mamă și a devenit o companie independentă. Noul statut a impus crearea unei noi sigle a companiei, care să o diferențieze conform cu noua situație și care să reflecte totodată valorile pe care compania le susține.
Noua noastră siglă ne dorim să sugereze ceea ce ne definește: energie, seriozitate, capacitatea de a găsi în mod creativ soluții simple la probleme complexe.

Logo Kepler Management Systems

În același timp, experiența și realizările noastre de pe parcursul a aproape 10 ani de existență, ne-au determinat să căutăm să păstrăm legătura cu ceea ce ne-a definit până acum.
În această perioadă, am ajutat peste 70 de clienți din țară sau din afara țării să-și implementeze noi sisteme ERP sau CRM, sau să-și actualizeze și optimizeze soluțiile informatice. Le mulțumim tuturor celor care au fost și sunt alături de noi și cărora le datorăm evoluția noastră de până acum.

Aceste realizări sunt motivul pentru care noua formă nu schimbă radical vechiul logo. Această continuitate reprezintă promisiunea noastră că vom rămâne în continuare un partener de încredere, așa cum o facem de 10 ani, alături de clienții noștri, oferind servicii profesionale de calitate, pentru modernizarea sistemelor IT, optimizarea operațiunilor și creșterea eficienței folosind soluțiile software Microsoft pentru afaceri.