Integrarea între ERP Dynamics NAV și Dynamics CRM

Începând cu versiunea NAV 2016, între ERP Microsoft Dynamics NAV (Navision)  și Dynamics CRM există o integrare nativă, care asigură o legătură directă între cele două sisteme și un proces complet de vânzare, începând de la generarea leadului și până la încasarea banilor.

Astfel, fiecare sistem face ceea ce știe el mai bine; în  ERP Dynamics NAV se gestionează financiarul și operaționalul, iar în Dynamics CRM se gestionează procesele de marketing și vânzare.

Integrarea asigură  vizualizarea datelor Dynamics CRM direct din Dynamics NAV  și invers, cu navigarea ușoară între cele două sisteme.

Beneficiile integrării între ERP Microsoft Dynamics NAV și Microsoft Dynamics CRM sunt următoarele:

  • Utilizatorii pot lucra în aplicația pe care o preferă, având acces la informația din  ambele, fără a fi nevoie să schimbe între ele.
  • Informațiile și funcționalitățile partajate între cele două aplicații furnizează acces ușor la informații relevante, fără o duplicare a logicii de afaceri.
  • Integrarea este ușor de instalat și configurat, nu implică vreun efort special sau cunoștințe IT, realizându-se prin intermediul unui conector.

Prin integrare, se realizează o sincronizare bidirecțională între  entitățile din Dynamics NAV și Dynamics CRM.  Mai jos regăsiți lista cu entitățile care se sincronizează.

Entitate  Dynamics CRMMicrosoft Dynamics NAV  (tabele)
Cont (Account)Client (Customer)
Persoană de Contact (Contact)Contact (Contact)
Utilizator (User)Agent de vânz./Agent de cump. (Salesperson/Purchaser)
Produs (Product)Articol și Resursă (Item and Resource)
Monedă (Transaction Currency) Valută (Currency)
Grup de unități (Unit Group)Unitate de măsură (Unit of Measure)
Comandă (Sales Order)Comandă de Vânzare (Sales Order)

Kepler - Silver ERP - Silver CRMKepler Management Systems implementează atât Dynamics NAV, cât și Dynamics CRM, fiind partener Microsoft cu competențe Silver pe ambele soluții.

Puteți afla mai multe despre  integrarea  ERP Dynamics NAV și Dynamics CRM urmărind prezentare video de mai jos (în limba engleză).

Dacă vă interesează  funcționalitățile oferite de  sistemul ERP Dynamic NAV (Navision), nu ezitați să vă abonați la newsletter-ul realizat lunar de Kepler Management Systems. Veți fi la curent cu ultimele noutăți, dar și cu diverse oferte și promoții!

Link Abonare Newsletter