Dynamics Mobile for Dynamics NAV

KMS își îmbogățește portofoliul de produse cu soluția Dynamics Mobile

KMS își îmbogățește portofoliul de produse cu soluția Dynamics Mobile

Kepler Management Systems oferă clienților săi un nou produs, Dynamics Mobile, o soluție de mobilitate pentru sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV.

Soluția vine cu două module predefinite, Modulul de Vânzări și Modulul de Depozit, dar ea poate fi customizată și pentru alte tipuri de activități, având o platformă proprie pentru dezvoltarea de aplicații.

Dynamics Mobile - CustomizationKepler Management Systems a încheiat cu cei de la Dynamics Mobile un parteneriat, astfel că în calitate de partener avansat poate vinde, customiza și acorda suport pentru soluția Dynamics Mobile.

Remarcabil la această soluție e faptul că poate lucra atât online cât și complet offline, fără a-și pierde din funcționalități. Dynamics Mobile se poate implementa pe o multitudine de dispozitive și sisteme de operare și oferă funcționalități avansate, precum cea de geo-locație sau business intelligence.

Pentru mai multe detalii privind soluția și funcționalitățile din cadrul Modului de Vânzări și Modulului de Depozit, vezi linkul de mai jos:

Dynamics Mobile

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns