Logo Kepler Management Systems

Kepler Management Systems are în 2016 o creștere a cifrei de afaceri cu peste 25% față de anul precedent

Kepler Management Systems are în 2016 o creștere a cifrei de afaceri cu peste 25% față de anul precedent

 

Kepler Management Systems, implementator  al soluțiilor pentru afaceri Microsoft Dynamics,  anunță pentru anul 2016 o cifră de afaceri de 600 000 EUR, în creștere cu peste 25% față de anul precedent.

Creșterea s-a datorat în special noilor implementări de ERP Microsoft Dynamics NAV, dar și încheierii unui număr crescut de contracte de asistență privind actualizările, mentenanța tehnică și suportul implementărilor anterioare. De altfel, numărul clienților a crescut cu 50% față de 2016,  o creștere care confirmă recunoașterea calității și stabilității serviciilor oferite de către companie.

”Anul 2016 a fost anul în care a devenit pregnantă tendința de adopție a modelului de utilizare a software-ului în cloud. Majoritatea clienților noi a preferat închirierea accesului la sisteme instalate în cloud, în locul cumpărării de licențe și servere. Estimăm că tendința se va amplifica în anul 2017 și tot mai multe firme vor putea avea acces la sisteme de tip ERP, fiindcă modelul de cloud scade investițiile inițiale și facilitează decizia de modernizare a vechilor sisteme informatice”, declară Genovel Iovu, General Manager Kepler Management Systems.

În portofoliul de clienți al companiei se află acum pe lângă companiile românești și multe companii din străinătate, Kepler Management Systems fiind în anul trecut unul dintre partenerii locali Microsoft preferați de companiile multinaționale care au implementat sisteme Dynamics NAV la filialele în România. Kepler Management Systems a devenit în 2016 partener PIPOL, cea mai puternică rețea internațională de implementatori de Dynamics NAV, care abordează proiecte internaționale pentru companii cu prezențe în mai multe țări.

Pentru anul 2017 ne așteptăm la o creștere a investițiilor în instrumente care să ajute în planificarea, urmărirea și controlul activităților întreprinderilor. Oferta Kepler Management Systems se adresează tuturor companiilor care caută să-și modernizeze sistemele informatice, integrând cele mai noi soluții  Microsoft pentru gestiunea afacerilor: sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics 365 (CRM), platforme de Business Intelligence, serviciile cloud Microsoft Azure, dar și instrumente de productivitate individuală precum Office 365.

 

Despre Kepler Management Systems :

Kepler Management Systems  este implementator al soluțiilor software Microsoft Dynamics NAV și Microsoft Dynamics 365 (CRM), activând pe piață din anul 2007. Este unul din cei mai vechi parteneri Microsoft pentru soluțiile de management al afacerilor, deținând competențele ”Silver Enterprise Resource Planning” și ”Silver Customer Relationship Management”. Printre clienții companiei se numără:  Angst, Generali Fond de Pensii, Teka Kuchentechnik, Nova Distribution International, Pro Natura, Green Cola.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns