Kampen Machinefabriek crește eficiența cu Dynamics 365 Business Central

Kampen Machinefabriek crește eficiența cu Dynamics 365 Business Central

Kampen Machinefabriek este o companie olandeză care activează pe piața utilajelor din industria petrolieră. De mai bine de 30 de ani, produce și repară utilaje de forat pentru clienții săi. Kampen Machinefabriek se mândrește cu serviciile oferite clienților și timpii de răspuns rapizi la cerințele acestora și, de-a lungul timpului, s-a dovedit a fi o companie de succes. 

În ultimii ani însă, creșterea companiei a încetinit și era nevoie de o schimbare. Una din deciziile care au vizat realizarea schimbării a fost aceea de înlocui sistemul ERP. Vechiul sistem era rigid și deloc intuitiv pentru utilizatori, și fiindcă făcea parte dintr-o politică mai largă a grupului, nu era potrivit pentru afacerea desfășurată de Kampen Machinefabriek.

A fost demarat procesul de selecție a unui sistem ERP, au fost analizate mai multe opțiuni, iar Microsoft Dynamics 365 Business Central a fost în topul opțiunilor. El a fost selectat în baza unei recomandări venite din partea unui partener de afaceri la care era implementat cu mult succes. Decizia finală nu a fost greu de luat: Microsoft Dynamics 365 Business Central s-a dovedit a furniza toate funcționalitățile cerute, fiind ușor de implementat și menținut, și totodată capabil să susțină anticipata dezvoltare a companiei.

Dynamics 365 Business Central este un sistem ERP ușor de învățat și utilizat. Totuși, cheia succesului unei implementări constă într-o analiză de afaceri și o parametrizare care trebuie realizate de către un partener de implementare calificat. Kepler Management Systems a fost ales ca partener de implementare, în baza recomandărilor și a experienței în implementări internaționale.

Procesul de implementare a fost rapid și fără sincope, fiindcă funcționalitățile standard din Dynamics 365 Business Central satisfăceau cerințele de afaceri, și s-au făcut doar customizări minore, pentru unele documente operaționale cum ar fi comanda de lucru, nota de livrare sau factura.

Implementarea a început în ianuarie 2020, iar ”Go-Live”-ul, adică darea în funcțiune a  sistemului, a avut loc pe 1 martie 2020. Per total, proiectul a durat mai puțin de 6 săptămâni. Implementarea a cuprins modulele de vânzări, cumpărări, stocuri și financiar – cel din urmă fiind implementat de către un partener olandez.

Beneficiile au început să apară la scurt timp după implementare. Procesele de afaceri s-au simplificat și fluxurile de lucru s-au îmbunătățit, rezultatul final fiind o eficiență sporită a muncii.

“ Ne așteptam ca noul sistem ERP să elibereze angajații de activitățile administrative, ajutându-i să se concentreze pe activitățile cu valoare adăugată. Acum, acest lucru se întâmplă datorită Microsoft Dynamics 365 Business Central. Kepler Management Systems s-a dovedit un partener de nădejde în procesul de implementare, înțelegându-ne foarte bine cerințele, instruindu-ne cu răbdare și reacționând rapid la solicitările noastre.”

 Ron Van Dam – Project Manager, Kampen Machinefabriek

Implementarea unui sistem ERP modern precum Dynamics 365 Business Central,  la o companie performantă și bine organizată, precum Kampen Machinefabriek, creează un mare potențial de creștere viitoare și permite companiei să facă încă un pas spre ceea ce numim azi transformarea digitală.

De mai bine de 13 ani, Kepler Management Systems a ajutat zeci de clienți să-și modernizeze sistemele IT pentru afaceri, să-și îmbunătățească operațiunile și să lucreze mai bine folosind soluțiile de afaceri furnizate de către Microsoft.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?