Dynamics NAV 2018

Resurse Dynamics NAV (Navision)

Resurse Dynamics NAV (Navision)

Anul 2022 a fost ultimul an în care au mai apărut articole despre sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV (Navision) pe blogul Kepler. Începând cu acest an, vom scrie exclusiv despre funcționalitățile din sistemul ERP  Business Central, continuatorul de facto al soluției Dynamics NAV (Navision).

Suntem conștienți de faptul că sunt încă mulți utilizatori ai versiunii mai vechi de produs și de aceea punem la dispoziția celor interesați toate articolele publicate până acum despre funcționalitățile  din Dynamics NAV (Navision). Acestea se găsesc în site-ul nostru, în pagina: Resurse Dynamics NAV

În cazul în care sunteți utilizator de Dynamics NAV și vă gândiți dacă e oportun să vă abonați (sau să rămâneți abonat) la newsletter-ul furnizat de către Kepler, sfatul nostru este să citiți în continuare articolele noastre, din următoarele motive:

  • În calitate de utilizator de Dynamics NAV e foarte probabil ca să deveniți utilizator de Business Central, la un moment dat va fi necesară realizarea upgrade-ului, fie și din rațiuni de tehnologie. Familiarizându-vă cu interfața din Business Central și cu funcționalitățile acestuia din vreme, vă veți adapta mai rapid la noul sistem.
  • În Business Central se adaugă mereu funcționalități noi și se îmbunătățesc cele existente și e foarte posibil ca tocmai acest plus de funcționalități să vă fie necesar și să declanșeze decizia de a realiza un upgrade. Dar pentru aceasta, trebuie să știți ce apare în noile versiuni de Business Central.
  • În portofoliul Kepler există o întreagă suită de dezvoltări de tip ”add-on” oferite de către partenerii Kepler. Ele sunt pentru Business Central, dar partenerii asigură compatibilitate și pentru Dynamics NAV și dacă aveți nevoie de funcționalitățile unui add-on, acesta se poate implementa și pentru Dynamics NAV
  • Puteți fi la curent cu oferte și promoții, ce pot fi valorificate indiferent de soluția pe care o utilizați (Dynamics NAV sau Business Central)
  • Nu în ultimul rând, Kepler asigură compatibilitate cu versiunile mai vechi de produs atunci când e vorba de realizarea unor cerințe legale, de exemplu Declarația SAF-T

Sperăm că v-am convins să rămâneți în continuare cititori ai blogului nostru și pentru a vă asigura că nu veți rata niciunul dintre articolele noastre, vă recomandăm abonarea la newsletter-ul oferit lunar de către Kepler. Veți fi la curent cu funcționalitățile din Business Central, cu informații utile despre ERP și sisteme informatice pentru afaceri și, așa cum vă spuneam, cu diverse oferte și promoții!

Link Abonare Newsletter

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns