Promoție pentru Jet Reports și Jet Analytics

În această perioadă, până la 31.12.22, compania InsightSoftware desfășoară o campanie promoțională prin care cei care doresc că achiziționeze Jet Reports sau Jet Analytics pot beneficia de discounturi importante.

Promoția se adresează atât noilor clienți, cât și clienților existenți și cuprinde:

  • Pentru noii clienți un discount de 20% din valoarea licenței de subscripție pentru Jet Reports sau Jet Analytics
  • Pentru clienții deja existenți un discount de 15 % din valoarea licențelor adiționale de subscripție sau perpetuue, pentru Jet Reports sau Jet Analytics

Având în vedere că InsightSoftware a comunicat deja că va majora  prețurile de listă pentru Jet Reports și Jet Analytics începând cu 01.01.23, vă sfătuim să profitați de această campanie și să ne contactați, pentru a putea face achiziția înainte de scumpirile anunțate.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu soluțiile Jet Reports sau Jet Analytics am realizat o scurtă descriere a celor două soluții.

Jet Reports este un instrument de analiză și raportare ce permite conectarea direct la baza de date și afișarea datelor în Excel. Jet Reports e optimizat pentru utilizarea cu  Dynamics 365 Business Central (Navision)  și vine cu o serie de rapoarte predefinite ce pot fi utilizate ca atare, sau ca șabloane care se pot adapta rapid pentru obținerea de rapoarte personalizate.

Jet Analytics este un instrument de BI (Business Intelligence) construit special pentru Dynamics 365 Business Central, oferind informații cheie și perspectivă asupră afacerii și ajutându-vă în luarea celor mai bune decizii. Jet Analytics vine cu 7 cuburi OLAP gata de a fi utilizate și peste 80 de rapoarte și tablouri de bord, iar instalarea lui în forma standard se face în scurt  timp – doar câteva ore.

Cu Jet Analytics puteți crea rapoarte și tablouri de bord fie în Excel, fie prin Microsoft Power BI. Le puteți apoi accesa cu browser-ul web sau printr-un dispozitiv mobil, având posibilitatea de a identifica rapid trenduri, anomalii și de a rezolva în timp util problemele care apar.  Puteți viziona mai jos o prezentare generală (în limba engleză) a soluției Jet Analytics.