Kepler Management Systems devine Partener Gold Microsoft Enterprise Resource Planning

Kepler Management Systems devine Partener Gold Microsoft Enterprise Resource Planning

Kepler Management Systems, implementator al sistemului ERP Microsoft Dynamics NAV, anunță obținerea statutului de  Partener Gold Microsoft Enterprise Resource Planning.

Statutul de Partener Microsoft Gold ERP reflectă evoluția pozitivă a   companiei, manifestată prin numărul și dimensiunea implementărilor soluției ERP, stabilitatea bazei de clienți și recomandările primite din partea clienților.

” De mai bine de zece ani suntem în piață și am avut o creștere organică. Am acordat atenție fiecărui client, iar orice nouă implementare a fost un pas înainte, un plus de experiență pe care l-am putut oferi clienților noștri. Majoritatea clienților care au implementat cu noi ne este alături și acum, dovadă că facem bine ceea ce facem, iar statutul de partener Gold e încă un semn că suntem pe calea cea bună.” declară Genovel Iovu, General Manager Kepler Management Systems.

Certificarea Gold este cel mai înalt statut conferit partenerilor săi, prin care Microsoft recunoaște nivelul de excelență atins de aceștia și dedicarea pentru crearea și livrarea de soluții și servicii inovatoare bazate pe tehnologia și produsele software ale Microsoft.

Pe lângă Microsoft Dynamics NAV, Kepler Management Systems implementează Microsoft Dynamics 365 (CRM), platforme de Business Intelligence, serviciile cloud Microsoft Azure, dar și instrumente de productivitate individuală precum Office 365. În plus, sunt disponibile o serie de add-on-uri de Dynamics NAV pentru industria auto, vânzarea mobilă, planificarea resurselor etc.

Portofoliul bogat de soluții, baza de clienți actuali, maturitatea și experiența echipei sunt premisele unei evoluții pozitive și pentru anii următori.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns