pipol_microsoft_dynamics_implementations

Alianța Pipol își întărește prezența în România cu un nou partener, Kepler Management Systems

Alianța Pipol își întărește prezența în România cu un nou partener, Kepler Management Systems

Competențele locale combinate cu o prezență globală aduc clienților expertiza și suportul necesare, oriunde ar fi aceștia localizați.

Cel mai recent partener local al Alianței Pipol, Kepler Management Systems aduce o valoare unică clienților care doresc sprijin pentru implementărilor lor ERP realizate la nivel internațional. Acum, Kepler Management Systems lucrează îndeaproape cu Pipol pentru a ajuta clienții internaționali în îmbunătățirea proceselor de afaceri și utilizarea tehnologiei de ultimă oră.

“ Aveam nevoie în România de un partener de nădeje, proactiv, și  Kepler Manangement Systems este acest partener” declară Morten Søger, Pipol Partner Channel Director. “ Au un istoric solid de implementări de succes ale soluției  Dynamics NAV și o abordare profesionistă în ce privește relația cu clienții și partenerii.”

Kepler Management Systems are sediul în București și furnizează o serie completă de servicii de implementare a soluțiilor ERP, de la analiza cerințelor  până la configurare, customizare și suport. “Scopul nostru  este să livrăm întotdeana servicii de calitate”,  declară Genovel Iovu, Director General la Kepler, “și întotdeauna am ales să lucrăm cu parteneri de cel mai înalt nivel. Pipol ne va ajuta să ne realizăm potențialul pentru afaceri la nivel internațional și în momentul de față lucrăm împreună la un proiect de succes; implementarea soluției Dynamics NAV la un lider de piață global în segmentul  componentelor industriale”

 

 Despre Kepler Management Systems

Fondată în 2007, Kepler Managament Systems este unul din principalii parteneri Microsoft din România. Compania este dedicată implementării soluție ERP Microsoft Dynamics NAV, ajutându-și clienții să-și modernizeze sisteme de afaceri IT, să-și îmbunătățească operațiunile și să lucreze mai eficient

 

Informații Contact

Genovel Iovu

General Manager, Kepler Management Systems

genovel.iovu@kepler-ms.ro

 

Despre Pipol

Pipol  este un furnizor global al soluțiilor și serviciilor Microsoft Dynamics, specializat în crearea de valoare pentru organizațiile internaționale. Când lucrezi cu Pipol, ai acces la cunoștințele și experiența unei organizații globale  alcătuită din profesioniști certificați Microsoft, localizați în peste 50 de tări. Portofoliul de produse Pipol cuprinde Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM și peste 70 de soluții specifice pe industrii. Pipol oferă organizațiilor internaționale cea mai largă paletă de servicii de implementare și consultanță, bazată pe soluții Microsoft Dynamics. Serviciile Pipol sunt fondate pe cele mai bune practici, rezultate din sute de implementări realizate în varii industrii, pe tot globul.

 

Informații Contact:

Morten Søger

Group Director Channel & Alliances, Pipol

morten.soeger@pipol.com

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns