Dynamics 365 Business Central (Navision) – un sistem ERP pentru contabili

Dynamics-NAV-ContabilitateFoto – Interfața Dynamics 365 Business Central – cu centrul de rol pentru contabilitate

Ce puteți găsi în Dynamics 365 Business Central (Navision)?

 • Contabilitate integrată – este integrată în timp real cu celelalte module, majoritatea notelor contabile  se generează  automat, după ce se definesc reguli de înregistrare în contabilitate.
 • Centre de cost – se poate defini un număr nelimitat de centre de cost, se pot defini reguli privind asocierea automată a centrelor de cost pe tranzacții.
 • Configurator situații financiare – vă puteți crea situații financiare precum Bilanțul, Contul de Profit și pierdere, indicatori de lichiditate etc.
 • Bugete Contabile –  creați bugete contabile pe conturile de venituri și cheltuieli, urmăriți realizarea lor la nivel de centre de cost.
 • Tranzacții în valută – calcul automat diferențe de curs valutare, se preia automat cursul BNR.
 • Contabilitate Managerială (Cost Accounting) – modul dedicat, prin care vă puteți construi propriul Plan de Conturi, pe centre de cost și obiecte de cost, cu alocări de cheltuile directe și indirecte.
 • Cash-Flow – un modul flexibil pentru previzionarea cash-flow-ului, în baza datelor istorice înregistrate, dar și a altor documente: comenzi, contracte, bugete etc.
 • Mijloace fixe – puteți calcula amortizare contabilă și fiscală, după toate metodele de amortizare prevăzute de lege.
 • Valute de referință – utilizarea unei monede de ofertare și comandă diferită de moneda de facturare (de exemplu, comanda se face în EUR, iar factura în RON).
 • Sistem complet localizat – Dynamics 365 Business Central (Navision) este cu interfață și manual în limba română, conține rapoartele standard ale contabilității, jurnale de TVA, declarația 394, 390, Intrastat etc.

Majoritatea sistemelor de tip ERP (Enterprise Resource Planning) sunt pachete software complicate, greu de înțeles și de utilizat.

Nu acesta este cazul cu Dynamics 365 Business Central (Navision). Fiind un produs Microsoft, el vine cu o interfață asemănătoare pachetului Office. Deci, dacă știți să utilizați Excel sau Word, veți ști să utilizați și Dynamics 365 Business Central (Navision).

Mai mult, spre deosebire de majoritatea sistemelor ERP, Dynamics 365 Business Central a fost la origine un program de contabilitate. Asta înseamnă că tot sistemul s-a dezvoltat în jurul modulul Financiar-Contabil, ceea ce-l face să fie deosebit de ușor de înțeles de către contabili.

Kepler Management Systems deţine expertiza necesară ca să te ajute să obţii tot ce mai bun de la Dynamics 365 Business Central.

Vrei să știi ce module are Dynamics 365 Business Central (Navision) și ce funcționalități conține?

Click here to add your own text

Vrei  un demo de Dynamics 365 Business Central  (Navision)? Contactează-ne!


  Datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate conform Politicii de Confidențialitate.

  Dynamics-NAV-Contabilitate-Telefon

  1234

  031 433 50 99

  Clienți Kepler Management Systems

  Blue Air
  Dorma Romania

  Vrei să știi mai multe despre sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV?

  Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare