Aveți nevoie de un partener care să vă susțină implementarea ERP la nivel internațional?

Organizațiile care își implementează un sistem ERP în mai multe tări, se confruntă toate cu probleme similare. Reglementări legale locale, bariere lingvistice, diferențe culturale precum ore de lucru neobișnuite sau sărbători legale, probleme de infrastructură cum ar fi lățimea de bandă a internetului – toate pot pune în pericol implementările locale. Politicile și tensiunile dintre sediul central și subsidiare, atunci când întreaga organizație suferă o transformare, sunt doar vârful icebergului. Aveți nevoie de expertiză, de resurse locale, de implementări relizate în baza celor mai bune practici și a unui management performant.

Specialiști în implementarea Dynamics ERP la nivel global

pipol_microsoft_dynamics_implementationsPentru a ajuta organizații precum a dvs. să realizeze tranformarea la nivel internațional, Kepler Management Systems s-a alăturat Pipol, un furnizor global  de soluții și servicii Microsoft Dynamics. Pipol este reprezentat în peste 50 de țări, permițându-ne să vă furnizăm un singur punct de contact pentru fiecare etapă a transformării afacerii – de la identificarea problemelor – la strategie – la execuție. Ca partener al alianței Pipol, Kepler Management Systems (KMS) vă poate oferi competențele și prezența globală de care aveți nevoie, oriunde ați fi situat.

De ani buni, Pipol a ajutat organizațiile internaționale cu implementări pe întreg globul, implementări care au armonizat procesele, datele și sistemele, conducând la creștere și productivitate.  Modelul Pipol de a realiza implementarea prin partneri locali este unic și vă permite să vă alegeți cea mai bună echipă, deoarece suntem acolo unde este afacerea dvs. și avem o vastă experiență, cu zeci de implementări internaționale la activ. Împreună, vă putem ajuta și pe dvs.

În calitate de partener în alianța Pipol, KMS vă poate aduce valoare sporită afacerii:

  • De la strategiile de implementare la managementul proceselor de afaceri și implementările locale, KMS vă  poate furniza servicii de consultanță ce  vă ajută  la îmbunătățirea afacerii, realizarea  implementării și utilizarea  la maximum a  tehnologiei
  • Vă ajută să selectați și implementați cea mai bună infrastructură și soluție, pentru a susține o implementare la nivel internațional
  • Citiți blogul Pipol și beneficiați de expertiza și experiența unei întregi echipe.

Pipol a realizat mai multe implementări locale, în mai multe țări, decât orice alt partener Microsoft Dynamics.  Vedeți cum concentrarea noastră  în implementări internaționale a avut drept rezultat clienți satifăcuți.