Curs Dynamics NAV Navision - Continut Curs

Cursuri gratuite pentru Dynamics NAV (Navision) și Dynamics 365 Business Central

Cursuri gratuite pentru Dynamics NAV (Navision) și Dynamics 365 Business Central

Pentru clienții și partenerii săi Microsoft pune la dispoziție o serie de cursuri video (în limba engleză) care au ca temă funcționalități din Dynamics NAV (Navision) și Dynamics 365 Business Central.

Aceste cursuri sunt cuprinzătoare și pot ajuta pe toți  cei care doresc să înțeleagă sistemul. Până nu demult, cursurile erau oferite doar contra cost, dar relativ recent Microsoft a decis ca o parte din aceste cursuri să fie oferite gratuit, ele putând fi descărcate. Așa cum spuneam, cursurile sunt în limba engleză, dar au și subtitrare în engleză, ceea ce le face mai ușor de înțeles.

Cursurile pentru descărcat pot fi accesate în linkul următor: Cursuri Dynamics NAV

Dacă veți da clic pe el, veți ajunge în pagina din imaginea de mai jos:

Curs Dynamics NAV Navision - Listă cursuri

Pagina conține cursuri pentru mai multe aplicații de afaceri de  la Microsoft, dar pe noi ne interesează cele care privesc Dynamics 365 Business Central și Dynamics NAV.

O paranteză pentru cei care poate nu cunosc: Dynamics 365 Business Central este noua denumire a  produsului Dynamics NAV (Navision) și continuatorul acestuia.  Rebranduirea s-a produs în octombrie 2018, iar dacă doriți mai multe detalii, puteți citi un articol pe această temă aici.

Cursurile pentru Dynamics NAV le găsiți în aceeași pagină, dar undeva mai în josul paginii:

Din această pagină, dacă dați clic pe link-ul asociat fiecărui curs veți ajunge într-o pagină în care puteți descărca cursul arhivat. Instrucțiuni privind instalarea și rularea cursului le găsiți aici.

Cursurile au o structură modulară, ceea ce înseamnă că puteți accesa rapid doar funcționalitățile care vă interesează.

Curs Dynamics NAV Navision - Continut Curs

 

În cazul în care vi se pare prea rapidă rularea cursului, puteți regla viteza de prezentare sau puteți  citi transcrierea din partea dreaptă a ecranului (vezi foto).

Curs Dynamics NAV Navision - Transcript

 

Dacă vă interesează  funcționalitățile oferite de  sistemul ERP Dynamic NAV (Navision), puteți să vă abonați la newsletter-ul realizat lunar de Kepler Management Systems. Veți fi la curent cu ultimele noutăți, dar și cu diverse oferte și promoții!

Link Abonare Newsletter

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?