• Continia Document Capture

    Eficientizați procesarea și înregistrarea documentelor, indiferent de formatul lor

Dynamics 365 Business Central (Navision) - Continia Document Capture OCR

Continia Document Capture

Continia Document Capture este cea mai bună și cuprinzătoare soluție pentru Dynamics 365 Business Central care scanează, extrage date OCR, înregistrează și arhivează toate tipurile de documente, cu capabilități de căutare ”full-text”.

Fișiere PDF sunt descărcate automat din adrese de e-mail predefinite și procesate utilizând o tehnologie OCR de ultimă oră, fără nicio implicare a utilizatorului. Documentele de hârtie sunt scanate utilizând un scanner de pe o stație de lucru sau de pe o rețea și vor urma același flux ca fișierele PDF.

Toate informațiile relevante de pe documente sunt transferate automat în câmpurile corespunzătoare din Microsoft Dynamics 365 Business Central, astfel că fluxul de intrare a documentelor este rapid și eficient.

Procesați facturile de cumpărare

Continia Document Capture eficientizează procesarea și gestionarea facturilor de cumpărare cu o paletă largă de functionalități, precum detecția automată a furnizorilor, rezumat document, înregistrare. Practic, nu veți mai trebui să introduceți manual facturile, ci sistemul le va crea automat în baza documentelor scanate.

Facturile pot fi asociate automat comenzilor de cumpărare existente sau recepțiilor, și pot fi aprobate și înregistrate, dacă sumele sunt în cadrul pragurilor predefinite.

Dynamics 365 Business Central (Navision) - ContiniaDocument capture2
Dynamics 365 Business Central (Navision) - Aprobare document

Fluxuri de aprobare pentru oricine

Aprobarea facturilor poate fi realizată fie direct în Microsoft Dynamics 365 Business Central (Navision), fie online utilizând un browser web, permițând astfel oricui din organizație să aibă acces la fluxul de aprobare. Aprobatorii pot vedea factura inițială și accepta, respinge, suspenda sau înainta factura altei persoane pentru revizuire sau aprobare. Comentarii și atașamente pot fi adăugate, de asemenea.

Prin  Continia Web Portal, toții angajații care nu au acces direct la Dynamics 365 Business Central au oportunitatea de a aproba facturile și alte documente, indiferent de unde se află aceștia.

Accesați documentele de oriunde

Arhiva digitală din Continia Document Capture conține toate fișierele PDF și documentele scanate, iar accesul la acestea se realizează cu ușurință. Puteți deschide facturile în format PDF din fișa facturii sau din intrare contabilitate.

Arhiva digitală este indexată integral, ceea ce înseamnă că puteți căuta orice text din documente, chiar dacă informația nu a fost transferată într-un câmp din Dynamics Business Central. Aceasta face posibil să căutați pentru un număr referință, număr serial și orice altă informație de pe facturile de cumpărare și alte documente.

Dynamics 365 Business Central (Navision) - Continia Document Capture Arhiva

Continia – un etalon în excelență și inovare

Continia este un partener danez cu o vechime de mai bine de 25 de ani în piață, specializat în realizarea de produse de tip add-on pentru Dynamics 365 Business Central. Produsele sale  sunt vândute printr-o rețea de parteneri la nivel mondial, Kepler Management Systems fiind unul dintre ei. La momentul de  față există peste 7000 de clienți  ce  beneficiază de unul dintre add-on-urile dezvoltate de catre Continia.

Continia Document Capture este disponibil pentru orice versiune de Dynamics 365 Business Central, dar și pentru Dynamics NAV (Navision), de la NAV 2009 până la NAV 2018.

Vreți să știți mai multe despre Continia Document Capture sau doriți o prezentare de produs? Contactați-ne!

    Nume

    Subiect

    Mesaj