Automotive Industry ERP Solution pentru Microsoft Dynamics NAV

Elva DMS este o soluţie ERP bazată pe Microsoft Dynamics NAV, care acoperă toate tipurile de business-uri automotive:

  • Pentru dealeri de vehicule noi sau utilizate
  • Ateliere de service
  • Pentru dealeri de piese de schimb
  • Companii de transport
  • Companii de echipamente grele
  • Ateliere de tunning şi modificări vehicule

Contactaţi-ne să discutăm cum  soluţia ELVA DMS vă poate ajuta în business-ul dumneavoastră automotive. Sau vizitaţi site-ul Elva DMS pentru mai multe informaţii despre produs.

Management Vânzări Vehicule

Vehicle

Management complent a întregului lanţ de aprovizionare pentru vânzări de vehicule noi sau utilizate. Fluxuri de lucru integrate de activităţi vânzări şi cumpărări: modele şi configurator modele, oferte de vânzare, comenzi de vânzare, proforme, comenzi reaprovizionare, comenzi cumpărare, managementul furnizorilor, etc. Managementul operaţiunilor şi interacţiunilor cu clienţii (CRM). Nativ integrat cu modulele de Service, Piese de schimb, Financiar şi Contabilitate.

Management Service

Service

Planificaţi şi gestionaţi vizite de service periodice sau ad-hoc, reparaţii şi întreţinere. Plan recepţii automate şi executare inspecţii prelivrare. Managementul garanţiei şi chemarea în service de către producător. Gestionaţi şi analizaţi activităţile atelierelor de service. Gestionarea tranzacţiilor asigurărilor pentru reparaţii. Utilizare dispozitive mobile la staţiile de reparaţie. Gestiune anvelope. Gestiune reţea service.

Management Piese de Schimb

SparePart

Controlul stocului de piese de schimb. Integrare cu catalog online articole nestocabile.Monitorizaţi şi controlaţi statusul piesei de schimb din toate stocurile. Planificaţi şi comandaţi articole pentru toate locaţiile. Controlaţi mişcarea şi înmagazinarea pieselor de schimb în depozit. Creaţie comenzi clienţi local şi creaţi comenzi centralizate către furnizori.

Automotive CRM

AutoCRM

Urmăriţi interacţiunile cu contactele, clienţi şi vehiculele lor. Segmentaţi toate contactele pe bază de vechime vehicul, brand, tip motor, etc. Targetaţi activităţi de marketing pe baza interesului potenţialilor clienţi sau a vehiculelor care sunt utilizate de ei. Gestionaţi programe de loialiltate prin realizarea de politici de discount personalizate pentru clienţi sau grupe de clienţi. Setaţi discount-uri specifice pentru articole, sau grupe de articole într-o perioadă particulară. Organizaţi task-urile legate de activităţile dumneavoastră de vânzări şi marketing. Creaţi automat teme recurente şi activităţi. Ţineţi evidenţa tuturor oportunităţilor de vânzare.

BI & Raportare

AutoBI

Instrumente Business Intelligence pentru analize multi-dimensionale, pivoţi, grafice, etc. Rapoarte standard pre-create asociate cu procesele de business. Vizualizări detaliate peste toate tranzacţiile de cumpărări şi vânzare. Vizualizare instantă a vânzărilor, realizaţi analize a vitezei de rotaţie a stocurilor sau realizaţi evaluări ale comportamentului de cumpărare manifestat de clienţi. Evaluaţi trenduri, sortaţi ofertele de produse, lucraţi asupra preţurilor sau furnizorilor. Utilizaţi Indicatori Economici pentru a crea rapoarte financiare şi analize fără cunoştinţe de programare. Export date în aplicaţiile Office.